Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κολυμβητήριο, μίνι-τένις και άλλες νέες δράσεις στα ΚΔΑΠ Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέες δράσεις, όπως Κολυμβητήριο, Τένις, Πινγκ-Πονγκ, Cheerleading, Ιστιοπλοΐα και Μίνι Τένις σε όλες τις δομές, συνεχίζεται το πρόγραμμα ΚΔΑΠ στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η συμμετοχή των παιδιών στις αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις είναι δωρεάν.

Στόχος του προγράμματος είναι αρχικά να απασχοληθούν όλα τα παιδιά του δήμου στα ΚΔΑΠ δωρεάν, μέσω του προγράμματος ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2021-2022. Δεύτερον, είναι να προστεθούν νέες δραστηριότερες στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, όπως Κολυμβητήριο, Μίνι-Τένις, Πινγκ-Πονγκ, Cheerleading, Ιστιοπλοΐα, και δράσεις και εργαστήρια για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον σχολικό εκφοβισμό, τον εθελοντισμό και την υγιεινή διατροφή.

Πώς λαμβάνω μέρος

Για να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα, πρέπει να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος-Συμμετοχής μέχρι την 1η Ιουνίου 2021. Την αίτηση μπορείτε να την αποστείλετε στο e-mail: [email protected], ή εναλλακτικά μπορείτε να την παραδώσετε στο Διευθυντή του σχολείου σας, ή στο τμήμα Παιδείας, (Αγίου Αλεξάνδρου 75Α, στον 2ο όροφο (πάνω από το ΚΕΠ), από τις 8.00 π.μ.- 14.00 μ.μ.).

Πώς βρίσκω τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του Δήμου, www.palaiofaliro.gr, ή ακόμα και να στείλετε e–mail με τα στοιχεία σας (όνομα, e–mail και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected], προκειμένου να σας την αποστείλουν, αλλά και για να σας λύσουν τυχόν απορίες. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9815323, 6948117246.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ