Κοινωνία
Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στον ευρύτερο πληθυσμό και κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αρωγής και γιατρού Γιάννη Αρκουμάνη, ανακοινώνει ότι σήμερα 28/2/2020 τα ΚΑΠΗ της Πόλης δεν θα λειτουργήσουν.
Πρόκειται για καθαρά προληπτικό μέτρο, που λαμβάνεται για την προστασία των μελών των ΚΑΠΗ καθώς όλα τα επιστημονικά και επιδημιολογικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο ιός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις μεγάλες ηλικίες, κάτι που αποτυπώνεται στις σχετικές στατιστικές.
Με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ασφάλεια και την υγεία των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα επανεκτιμήσει την συγκεκριμένη απόφαση με βάση την πληροφόρηση αλλά και τις οδηγίες που θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, τα μέλη των ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στα Κέντρα, όπου θα βρίσκονται οι υπάλληλοι και τα στελέχη του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν