118.449,23€ από το Δήμο Παιανίας για τα σχολεία της Παιανίας και των Γλυκών Νερών

0

Η Δημοτική Αρχή της Παιανίας και ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου δηλώνουν ότι πρώτη προτεραιότητά τους αποτελεί η αναβάθμιση της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, των μαθητών και των μαθητριών της Παιανίας και των Γλυκών Νερών.
Μετά από τις πρόσφατες παρεμβάσεις στους προαύλιους χώρους, με την τοποθέτηση παιδικών χαρών στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, η Δημοτική Αρχή, μετά από εντολή του δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου, προχωρά στην υλοποίηση της απόφασης 159/2014 του δημοτικού συμβουλίου Παιανίας για την κατανομή του ποσού της τάξεως των 118.449,23€, που αφορά τμήμα των εισπράξεων της προσαύξησης του δημοτικού φόρου περιόδου από 1/1/2013 έως 31/12/2013 για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και δαπανών συντήρησης σχολείων και για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών επιτροπών.
Ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση της απόφασης 159/2014 του δημοτικού συμβουλίου αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Δήμος έχει τη δυνατότητα αλλά και την θέληση να συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της εκπαίδευσης της Παιανίας και των Γλυκών Νερών. Στο πλαίσιο αυτό και πάντα σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές θα ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες, με απώτερο στόχο τη στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης σε μια περίοδο, που λόγω της κρίσιμης οικονομικής συγκυρίας η επίσημη Πολιτεία αδυνατεί να αντεπεξέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις της».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.