Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Όργανα παιδικής χαράς για τα παιδιά του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επέκταση του προαυλίου χώρου του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας με την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς, έγινε πράξη.

Την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, ο νέος χώρος παραδόθηκε στο νηπιαγωγείο, με τα παιδιά να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Μετά την ανάπλαση δημιουργείται και μια νέα παιδική χαρά η οποία θα είναι στη διάθεση όλων των κατοίκων τις ώρες που το νηπιαγωγείο θα είναι κλειστό.

Παράλληλα, αντικαταστάθηκε και η περίφραξη η οποία δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ενώ είχε υποστεί και φθορές.

«Η προσπάθειά μας για την αλλαγή της εικόνας των σχολικών δομών στον δήμο μας συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο. Την ανάγκη για ανάπλαση και επέκταση του προαύλιου χώρου του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας την εντοπίσαμε εγκαίρως και δεσμευτήκαμε σχετικά. Διορθώσαμε έτσι μια κακοτεχνία που κληρονομήσαμε. Σήμερα είχα την χαρά να βρεθώ ανάμεσα στους μικρούς μαθητές και να χαρώ με την χαρά τους. Στο επίκεντρο των προσπάθειών μας βρίσκεται η νέα γενιά. Επενδύουμε στην παιδεία, επενδύουμε στο μέλλον. Πλέον είναι χρέος όλης της κοινωνίας να προστατεύσει τις υποδομές και να αποτρέψει εικόνες βανδαλισμών» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

 

 

Την ικανοποίησή της για το τελικό αποτέλεσμα εξέφρασε και η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας Κλειώ Ανδρέου: «Σε καθημερινή συνεργασία με γονείς και εκπαιδευτικούς παρεμβαίνουμε επιλύοντας χρόνια και έκτακτα προβλήματα. Ο αναπλασμένος προαύλιος χώρος του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί σε όλους μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ