Ελάτε στην παρέα μας

Παιανίας

Δημιουργία σύγχρονου όρχου οχημάτων στο Δήμο Παιανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην ενοικίαση χώρου 7 στρεμμάτων επί της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, στη θέση «Πούσι Χατζή», προχώρησε ο Δήμος Παιανίας με σκοπό να στεγάσει όλα τα οχήματα του δήμου.
Στον υπαίθριο, επί της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, χώρο, ο Δήμος Παιανίας έχει ήδη εγκαταστήσει τον όρχο οχημάτων του, εξασφαλίζοντας αφενός την μέγιστη δυνατή φύλαξη και προστασία τους και αφετέρου την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι ο όρχος οχημάτων φυλάσσεται καθημερινά τόσο από φύλακα, κατά τις βραδινές ώρες, όσο και από εταιρία φύλαξης που εποπτεύει το χώρο.
Στον σύγχρονο όρχο οχημάτων του Δήμου Παιανίας λειτουργούν ήδη ράμπα και πλυντήριο των κάδων απορριμμάτων και στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η δημιουργία χώρου ανεφοδιασμού και αποθηκών καθώς και η αγορά κοντέινερ με αποδυτήρια και τουαλέτες αλλά και παροχές για ΑμεΑ που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.
Για τον δήμαρχο Παιανίας κ. Σπύρο Στάμο και τη δημοτική αρχή, πρωταρχικό στόχο αποτελεί η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών, όπως είναι και η δημιουργία ενός σύγχρονου όρχου οχημάτων, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην άμεση επίτευξη του στόχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ