Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Το μήνυμα του Δημάρχου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή  την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αγαπητοί μαθητές,

Σε λίγες μέρες ξεκινά για εσάς μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της μαθητικής σας ζωής, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις και μ’αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μήνυμα στήριξης και ενθάρρυνσης. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας και επειδή έχω βρεθεί στη θέση σας γνωρίζω πολύ καλά ότι η προετοιμασία δεν είναι μια εύκολη διαδικασία γιατί καλείστε να αναμετρηθείτε με τον ίδιο τον εαυτό σας , τις αντοχές σας και τις προκλήσεις.

Θέλω να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες είναι ένα σημαντικό βήμα για τη ζωή σας αλλά όχι καθοριστικό. Οι επιλογές και οι δυνατότητες που έχετε μπροστά σας είναι πολλές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, φροντίστε να παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Να θυμάστε ότι η ψυχραιμία και η αυτοπεποίθηση είναι οι σύμμαχοί σας. Έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

Προσωπικά και όλη η τοπική κοινωνία, γονείς και εκπαιδευτικοί είμαστε δίπλα μας  και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είμαστε υπερήφανοι για εσάς.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ