Ελάτε στην παρέα μας

Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη

Εκθέσεις κολάζ από τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκθέσεις κολάζ εμπνευσμένα από έργα Ελύτη και Ρίτσου με θέμα το Αιγαιοπελαγίτικο φως, συνδυασμένα με μοτίβα αγιογραφίας θα παρουσιάσουν τα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 8.00 το απόγευμα στον πεζόδρομο Ραιδεστού (Νίκαια).

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες του προγράμματος «Πολιτισμός & Υγεία-Το Δίκτυο» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου θα παρουσιάσουν τα έργα τους και με εικόνα και ήχο θα αποκαλύψουν την επίδραση που έχει η Τέχνη στη χαρά και την ευτυχία. Θα ακολουθήσει συναυλία με τη μαέστρο Μαρία Κάτσαρη και τους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος «Πολιτισμός & Υγεία», οι ομάδες των ΚΑΠΗ μετακινήθηκαν σε χώρους πολιτισμού σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες και εκεί ΄΄δούλεψαν΄΄ κυρίως την μνήμη και την κατάθλιψη Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μοναδικό στην χώρα μας, εν αντιθέσει με το εξωτερικό που αποτελεί πλέον, εδώ και 30 χρόνια την αιχμή του δόρατος στην υγεία. Στα ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη εφαρμόζεται από το 2018.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ