Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ανοιχτές συναντήσεις και παρεμβάσεις καθαριότητας στις γειτονιές του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συστηματικές παρεμβάσεις καθαριότητας στις γειτονιές της πόλης και αυτοψίες προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο πλαίσιο των δράσεων «Όλοι μαζί για μια πόλη καθαρή».

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε καθαρισμός δρόμων και πλατειών του οικισμού Αγ. Άννης στο Ρέντη, ενημέρωση κατοίκων και εταιρειών για τον τρόπο διαχωρισμού απορριμμάτων καθώς και καθαρισμός εγκαταλελειμμένων οικοπέδων δίπλα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρέντη.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, με τη συμβολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νικόλαου Καρδιά, έκαναν αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους και συνομίλησαν με κατοίκους. Ο κ. Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η άμεση επικοινωνία με τους κατοίκους παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα των δράσεων καθαριότητας γι’ αυτόν τον λόγο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καρδιά και υπαλλήλους κάναμε αυτοψίες σε διάφορα σημεία της πόλης, ξεκινώντας από τον Ρέντη. Ακούσαμε τις απόψεις των δημοτών και καταγράψαμε τις επισημάνσεις τους ώστε από κοινού να διαμορφώσουμε ένα καθαρότερο περιβάλλον. Στόχος μας είναι αυτές οι ανοιχτές συναντήσεις να επεκταθούν σε κάθε γειτονιά όπου σε συνεργασία με τους δημότες να εντοπίζουμε τα θέματα που προκύπτουν και να προχωράμε στην επίλυσή τους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ