Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του φωτισμού στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Προχωρά με αμείωτους ρυθμούς το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Σε σχετικό μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος αναφέρει: «Έπειτα από μία πολύμηνη και χρονοβόρα διαδικασία με σημαντικές «μάχες» εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, κόντρα στην τοξικότητα, την χυδαιότητα, την πόλωση και την στείρα άρνηση, που είχαν ως στόχο αφενός την δημιουργία εντυπώσεων και αφετέρου την μη υλοποίηση του έργου, η αναβάθμιση του Δημοτικού Φωτισμού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς.

 

Βάσει του σχεδιασμού μας εντός του προσεχούς Φθινοπώρου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση 4685 παλαιών και ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων με σύγχρονα φωτιστικά σώματα και λαμπτήρες τύπου led, πράσινης τεχνολογίας σε κάθε γωνιά του Δήμου. Στην Κεντρική Νέα Χαλκηδόνα, στο Μεσαίο και Κ. Κουκλάκι, στους Απομάχους, στην Αγία Μαρίνα, στη Νησίδα, στη συνοικία «Ειρήνη, στην Κεντρική και Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια. Η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα αλλάζει, μετατρέπεται σε μία σύγχρονη, ασφαλή πόλη, φιλική προς το περιβάλλον. Όχι με κούφια λόγια και διακηρύξεις, αλλά με πράξεις και έργα ορατά σε κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε συμπολίτισσά μας! Η δουλειά συνεχίζεται…».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ