Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παραμένουν στο δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εφτά εργαζόμενοι στο Κοιμητήριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Ηλία Τάφα Παραμένουν στο δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εφτά εργαζόμενοι στο Κοιμητήριο Ευχαριστήρια Επιστολή εργαζομένων του Δήμου νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας αναγνώστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι ευχαριστίες ήταν προς τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη, τον Εντεταλμένο Δημ. Σύμβουλο Ηλία Τάφα, το Δημ. Συμβούλιο και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, επειδή έπειτα από δικαστικούς αγώνες 3,5 και πλέον ετών, κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα και πετύχαμε την παραμονή μας στην υπηρεσία του κοιμητηρίου, τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα έτη. Πιο συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας 25ης Ιανουαρίου 2023 εργαζόμενοι του Δήμου ζήτησαν το λόγο και διάβασαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: Σύμφωνα με την απόφαση 290/2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, οι υπάλληλοι του Κοιμητηρίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Μ. Θ., Μ. Κ., Κ. Μ., Γ. Γ., Ν. Α., Ζ. Κ. και Σ. Α., έπειτα από δικαστικούς αγώνες 3,5 και πλέον ετών, κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα και πετύχαμε την παραμονή μας στην υπηρεσία του κοιμητηρίου, τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Καταφέραμε με τα επιχειρήματά μας να πείσουμε το δικαστήριο ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες του κοιμητηρίου και ότι η παραμονή μας ήταν εκ των ων ουκ άνευ για την όσο το δυνατό πιο εύρυθμη λειτουργία του. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ: – στο δικηγόρο που μας εκπροσώπησε κ. Ταμπάκο Αντώνη – στο σωματείο εργαζομένων του δήμου που στάθηκε δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια του δικαστικού μας αγώνα, – στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που με τα ψηφίσματά τους στήριξαν την προσπάθειά μας, – στα μέλη της οικονομικής επιτροπής που ψήφισαν σε όλες τις συνεδριάσεις της υπέρ της παραμονής μας, όπου αυτό χρειάστηκε και – στη νομική υπηρεσία του δήμου και ιδιαίτερα στον κ. Χήτο Χρυσόστομο που, εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, στήριξε την προσπάθειά μας με συνέπεια, επαγγελματισμό και επιχειρήματα στις συνεδριάσεις του δικαστηρίου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο, τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Κουτσάκη και το δημοτικό σύμβουλο κ. Ηλία Τάφα, διότι μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας, δεν έλειψαν ούτε μία φορά από το δικαστήριο και επιχειρηματολόγησαν υπέρ μας σε όλες τις συνεδριάσεις, αναδεικνύοντας τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού του κοιμητηρίου και τεκμηριώνοντας κάθε φορά την αναγκαιότητα της μονιμοποίησής μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ