Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

«Οικονομία και κλίμα: ο μετασχηματισμός προς τη βιωσιμότητα»: Στην 4η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου συμμετείχε το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, συμμετείχε στην 4η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ80 Οικονομίας Δήμητρα Μακρή με έδρα το 2ο ΠΕΚΕΣ Αττικής και ανάθεση τα 1ο, 3ο και 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς ΠΕ80 Οικονομίας του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, με θέμα: «4η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου: «Οικονομία και κλίμα: ο μετασχηματισμός προς τη βιωσιμότητα».

Η Προσομοίωση Συνέντευξης Τύπου έγινε σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και ειδικότερα την κα. Ντόρα Αντωνακάκη, Διευθύντρια του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, την κα. Δάφνη Παπαδοπούλου, Διευθύντρια-Σύμβουλο στη Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Μελετών, τον κ. Μάνο Κορδάκη, Υποδιευθυντή του Κέντρου Πολιτισμού, Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Τράπεζας της Ελλάδος και τον κ. Αλέξανδρο Στύλο, Προϊστάμενο του Τμήματος Επικοινωνίας της Τράπεζας. Από το Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας της Τράπεζας της Ελλάδος την κα. Ελένη Ράπτη, την κα. Κατερίνα Παϊσίου και τον κ. Γιάννη Κουφάκη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης της Π.Δ.Ε. Αττικής κ. Κόσυβας Γεώργιος, οι Οργανωτικοί Συντονιστές του 1ου ΠΕΚΕΣ Αττικής κα. Νέζη Μαρία, του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής κ. Καράμηνας Ιγνάτιος, και του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Καμήλος Νικόλαος καθώς και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, της Δ.Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας, κ. Γιαλούρης Παρασκευάς, της Δ.Δ.Ε. Γ΄ Αθήνας, κ. Αλεξανδρής Ευθύμιος, της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Αττικής κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος και ως εκπρόσωπος του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, κα. Πετρίδου Βαρβάρα, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας.

Η εκπαιδευτικός κα. Δελλαπόρτα Αφροδίτη ΠΕ80 Οικονομίας, με τους μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου, Ντεμίρ Στέφανος, Παντελιάς Εμμανουήλ, Παπαγιώργη Αθανάσιος, Πλαβούκος Χρήστος και την μαθήτρια Χατζηνικολάου Παναγιώτα, της ειδικότητας Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό, του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας έλαβαν μέρος ως Δημοσιογράφοι, υποβάλλοντας
ερωτήσεις προς τους προσκεκλημένους του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής και Βιωσιμότητας, της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης και Μελετών και του Μουσείου της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ