Ν. Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: “Έπεσαν” οι υπογραφές για ανέγερση βρεφικού/παιδικού σταθμού – Συνεργασία με την Ι.Μ. Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας

0

Υπεγράφη σήμερα στα γραφεία του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία η προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου για την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού μεταξύ του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας- Χαλκηδόνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Πιο αναλυτικά, η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννη Βούρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

 

 

Όπως αναφέρεται, η υπογραφή της σηματοδοτεί και αποτελεί τον γόνιμο καρπό μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την Ιερά Μητρόπολή, ενός σύγχρονου σχολείου, που θα προσφέρει ένα καινοτόμο παιδαγωγικό μοντέλο προσχολικής αγωγής, στηρίζοντας έμπρακτα τις οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.