Ειδήσεις
Νέο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα εντός του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με τη συμβολή του Φιλοζωικού Συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας.
Στην τοποθεσία που ήδη έχει μισθωθεί από τον Φιλοζωικό Σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας με χρηματοδότηση του Δήμου, επί των οδών Μαρμάρων & Βέρδη, διαμορφώνεται ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος προσωρινής φιλοξενίας, με άπλετο χώρο προαυλισμού και εξοπλισμό, ώστε οι αδέσποτοι φίλοι μας να ζουν σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες, “συμμορφούμενοι παράλληλα με αυτόν τον τρόπο με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις (με τελευταία την αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή υπ’ αριθμ. 99/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών), που υποχρεώνουν το Δήμο να προχωρήσει στην κατεδάφιση όλων των παράνομων/αυθαίρετων εγκαταστάσεων εντός του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση.
Και προσθέτει: “Ο Δήμος οφείλει επίσης να τονίσει την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους δεκάδες εθελοντές και τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Ν.Φ. που εδώ και χρόνια φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας και όχι μόνο. Ο εθελοντισμός και η διάθεση προσφοράς των ανθρώπων αυτών έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζώα να σιτίζονται, έχοντας την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα.
Είναι γνωστό άλλωστε πως όπου υπάρχει συνεργασία, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.
Στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε να κινούμαστε, καθώς βασικός στόχος όλων μας είναι και πρέπει να είναι όλοι οι αδέσποτοι φίλοι μας να βρουν το συντομότερο δυνατό μια φιλόξενη στέγη, μια νέα οικογένεια που θα τους προσέχει και θα τους φροντίζει.”
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Αγίας Βαρβάρας2 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης3 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου3 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018
-
Αμαρουσίου3 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι