Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Με εκπρόσωπο της Ρωσικής πρεσβείας συναντήθηκε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο επισκέφθηκε ο κ. Fedor Kalaydov, γραμματέας πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας της Ρωσικής πρεσβείας, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.
Η συνάντηση είχε ως θέμα την διερεύνηση της συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τον Δήμο της πόλης Ευπατορίας που βρίσκεται στην Δημοκρατία της Κριμαίας, στις ακτές της Mαύρης Θάλασσας και είναι σημαντικό λιμάνι και παραθεριστικό κέντρο.
Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πόλεις εφόσον δρομολογηθεί, θα αφορά την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών, με στόχο την κοινή ανάπτυξη και την πραγματοποίηση διαπεριφερειακών προγραμμάτων ανάπτυξης, πολιτισμού, εκπαίδευσης, κοινωνικής πολιτικής καθώς και την αναζήτηση κοινών λύσεων για τις ανάγκες σε υποδομές και την προσέλκυση επενδύσεων στους Δήμους.
Ο κ. Kalaydov, επέδωσε επιστολή πρόθεσης συνεργασίας και πρόσκλησης στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, για να συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ , που θα διεξαχθεί από 18-20 Απριλίου στην Γιάλτα.
Στη συνάντηση συμμετείχε και η κ. Ρένα Χωρέμη, αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) – Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού Φιλιώ Χαιδεμένου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ