Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04 Μαρτίου στο χώρο του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με το «όλοι μαζί μπορούμε».

Οι πολίτες με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης συμμετείχαν σε μία ακόμη δράση στήριξης των ευάλωτων οικογενειών της πόλης.

Η δράση οργανώθηκε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρο Μπερδέση.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα καλύψουν ένα μέρος των μεγάλων αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου , που λειτουργεί επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος που ήταν παρών, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και σε όλα τα φαρμακεία της περιοχής μας, που στήριξαν στην πράξη και αυτή την κοινωνική δράση του Δήμου, δημιουργώντας ένα απαραίτητο «δίχτυ ασφαλείας» και μία αλυσίδα αγκαλιάς και αλληλεγγύης για όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ