Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κρούσματα κορωνοϊού στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ανακοίνωση του δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σημειώνει: «Με αίσθημα ευθύνης, όπως πορευτήκαμε, από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊου υπάλληλος του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή, που περιήλθε το γεγονός σε γνώση μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των υπαλλήλων και των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος επικοινώνησε αμέσως με την ομάδα ιατρών του ΕΟΔΥ και δόθηκαν οι σχετικές οδηγίες.

Σήμερα Παρασκευή 14/08 το Δημαρχείο της πόλης μας παρέμεινε κλειστό για απολύμανση ενώ οι υπόλοιποι υπάλληλοι του Δήμου μας που εργάζονται στο τμήμα εσόδων θα παραμείνουν τις επόμενες ημέρες στο σπίτι τους.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ότι πράττουμε όλα όσα υποδεικνύονται από τους ειδικούς και τους αρμόδιους φορείς.

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά εγρήγορση και απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.»

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα χάντμπολ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Εξάλλου ανακοίνωση υπήρξε και από την ομάδα χάντμπολ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στο facebook: «Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αρχηγός της ομάδας μας Θοδωρής Γκέρτσος βρέθηκε θετικός στον ιό του κορονοϊού μετά από την αντίστοιχη μοριακή εξέταση που υποβλήθηκε. Ο αθλητής μας αισθάνεται πολύ καλά και τα συμπτώματα του είναι ελαφριάς μορφής ενώ φυσικά έχει τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έχουν τεθεί και αυτά σε καραντίνα ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες τόσο του ΕΟΔΥ όσο και των γιατρών της ομάδας.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές προέχει η υγεία των αθλητών μας, των οικογενειών τους αλλά και όλων των συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε στον Θοδωρή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!!

Ο Ιωνικός έχει μάθει να παλεύει… και έτσι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ