Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Επιτυχία για την εκδήλωση με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αναγκαιότητα και την υπόσχεση για δημιουργία Κέντρου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ανέδειξε στην εκδήλωσή της η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» την Κυριακή 5 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.
Η εκδήλωση με εισηγήτριες τις κατοίκους Ανδρομάχη Παπαγιαννάκη και Αλεξάνδρα Φυτά, άφησε άριστες εντυπώσεις σε μαθητές και γονείς που προσήλθαν μαζικά στο Πνευματικό Κέντρο, μία εκδήλωση που λειτούργησε ενημερωτικά, συμβουλευτικά αλλά και αγχολυτικά.
Όπως αναφέρεται: “Η Συμπαράταξη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η πόλη της καρδιάς μας» στηρίζει το πάγιο και δικαιολογημένο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για ένα σχολείο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή αντικειμένου σπουδών μέσω της κατάλληλης επαγγελματικής πληροφόρησης των μαθητών.
Σε αυτή την κατεύθυνση και ως μέλλουσα Δημοτική Αρχή θα ενισχύει, θα υποστηρίζει και θα συμπληρώνει ανάλογες δομές.
Εξοικονόμηση πόρων δεν μπορεί να γίνει εις βάρος των κοινωνικών παροχών και υπηρεσιών προς τους Δημότες και κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας –Νέας Χαλκηδόνας αλλά αποκλειστικά και μόνο από άλλου είδους σπατάλες. “

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ