Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Γονέων Café: Νέα συνάντηση για τους γονείς με ομιλητή τον Στέφανο Ξενάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα συνάντηση διοργανώνει το Γονέων Café διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.00 το απόγευμα στη Σχολή Χατζήβεη.

Τα Γονέων Café είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371) και αφορούν γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Πρόκειται για μια ανοικτή σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους.

Το δεύτερο Γονέων Café της χρονιάς προσεγγίζει το θέμα της ευτυχίας στην οικογένεια και έχει τίτλο: “ΝΑΙ μπορώ” με προσκεκλημένο ομιλητή τον συγγραφέα του βιβλίου “Το Δώρο”, Στέφανο Ξενάκη.

Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ελεύθερη, αλλά πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ψηφιακά εδώ έως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020. Για όσους γονείς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουν σε κάποιον τα παιδιά θα υπάρχει φύλαξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ