Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις εργασίες του τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και την συμμετοχή περίπου 1200 συνέδρων, στην πόλη του Βόλου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ένα συνέδριο προτάσεων αλλά και ένα συνέδριο απολογιστικού θα λέγαμε χαρακτήρα, μιας και είναι το τελευταίο για την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο και πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τα Οικονομικά των ΟΤΑ, η Διοικητική Μεταρρύθμιση, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Πολιτική Προστασία, η Ενεργειακή Αυτονομία των Δήμων και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία αυτών. Θέματα για τα οποία τοποθετήθηκαν Υπουργοί, Κυβερνητικά στελέχη, Περιφερειάρχες και φυσικά Δήμαρχοι από το σύνολο της χώρας.

Την Δημοτική Αρχή σε αυτό το συνέδριο, εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σαραντόπουλος και ο Υπ. του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Ρένος Αρβανίτης.

Στο συνέδριο παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του Δήμου, Γιώργος Ανεμογιάννης (Δύναμη Πολιτών), Πέτρος Λαζαρίδης (Ξανά Μαζί), Κώστας Τομπούλογλου (Πόλη της Καρδιάς μας), Γιάννης Ουσταμπασίδης (Ανεξάρτητος Δ.Σ.).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ