Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

«Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών»: Όλοι μαζί για τον Άνθρωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη δράση συγκέντρωσης ειδών για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία συμμετείχε η “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της καρδιάς μας”.

 

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

“Μαζική και συγκινητική η συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των εθελοντών πολιτικής προστασίας, των συλλογικοτήτων και των υπηρεσιών του Δήμου στη μεγάλη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν οι σεισμοί στη ΝΑ Τουρκία και Συρία.

Από την αλληλέγγυα αυτή δράση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η πόλη της καρδιάς μας”. Δηλώσαμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, μέσω της μαζικής συμμετοχής στελεχών μας στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Δημοτική μας παράταξη θα συμμετάσχει και αύριο στην ανάλογη κινητοποίηση του Συλλόγου Αντιοχειτών για τη συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών που θα σταλούν απ’ ευθείας στην Αντιόχεια.

Η δράση θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 11/2/2023, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιοχειτών, Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου, Ελευθερίου Βενιζέλου και Χίου 1 – Εργατικές Πολυκατοικίες, Νέα Φιλαδέλφεια, και ώρα 3μμ-6μμ.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ