Διαγωνισμός ανακύκλωσης στα σχολεία Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας

0

Στο μεγάλο διαγωνισμό ανακύκλωσης σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα συμμετάσχουν τμήματα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ναυπλιέων, Ιωαννιτών και Άνδρου.

Στον Πολυχώρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης των Δήμων Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ναυπλιέων, Ιωαννιτών και Άνδρου, οι μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων αυτών, μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό

– Στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, εκτυπώνονται αυτόματα τα κουπόνια του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.

Το κάθε τμήμα, για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παραδώσει, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 στο Δημαρχείο Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ναυπλιέων και Ιωαννιτών, αντίστοιχα, το σύνολο των κουπονιών του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.

Το κάθε τμήμα των σχολείων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άνδρου, για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, θα πρέπει να παραδώσει, την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 στο Δημαρχείο Άνδρου το σύνολο των κουπονιών του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.

– Τα δώρα-έπαθλα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

– Όλοι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.

Τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης Σχολείων Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ναυπλιέων, Ιωαννιτών και Άνδρου είναι τα ακόλουθα:

1ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Ένα (1) tablet ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

2ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Ένα (1) smartwatch ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

3ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Ένα (1) power bank ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ανακήρυξη

Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης των Δήμων Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Ναυπλιέων και Ιωαννιτών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.

Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Άνδρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.