Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

6ος Αγώνας Δρόμου: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες σε Ν. Ιωνία και Ν. Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021» πραγματοποιεί  τον καθιερωμένο Αγώνα Δρόμου «στη Μνήμη των Μικρασιατών προσφύγων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα μετά το 1922» σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και τις ώρες 8.30 -10 π.μ.

Ως εκ τούτου ο Δήμος ζητά την κατανόηση των οδηγών που τυχόν ταλαιπωρηθούν από τις ολιγόλεπτες καθυστερήσεις λόγω της διέλευσης των αθλητών και παρακαλεί να ακολουθούν τις οδηγίες των οργάνων τάξεως (Τροχονόμων και Δημοτικής Αστυνομίας) και των εθελοντών που θα φέρουν διακριτικά γιλέκα και σημαίες σήμανσης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο και για φέτος μετακινήθηκε την ώρα εκκίνησης (8.30΄ π.μ. από Λεωφ. Τατοΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια) προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η όποια ταλαιπωρία των οδηγών που θα μετακινηθούν αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

 

Η διαδρομή

Όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη της διαδρομής, οι δρόμοι που θα διέλθουν οι αθλητές στη Νέα Ιωνία, είναι: Λεύκης, Σαγγαρίου, Αμισού, Ηρακλείου, Αβέρωφ, Μακελλαράκη, Βυζ. Αυτοκρατόρων, Χρυσουπόλεως, Αθαν. Διάκου, Γυμνασίου, Χρυσ. Σμύρνης, Αντλιοστασίου, Ραμνούντος, Εμμαν. Παππά, Κασταμονής, Αλ. Παναγούλη, Ηρακλείου, Ευαγ. Σχολής, Παλ. Πατρών Γερμανού, Κ. Βάρναλη, Αγν. Ηρώων και Ελ. Βενιζέλου (μέχρι τα φανάρια του Βλάχου).

 

 

Όποιοι θέλουν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν με το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας στο τηλέφωνο: 210 27 95 012.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ