Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το “παρών” σε εκδηλώσεις της Νέας Ιωνίας έδωσε η Δ. Θωμαΐδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ιωνίας “Η Καππαδοκία” έκοψε την βασιλειόπιτά της με ένα εορταστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της παιδικής-νεανικής χορωδίας του ΟΠΑΝ, καθώς επίσης και με τις βραβεύσεις παιδιών της πόλης που πέρασαν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Η Δήμαρχος της πόλης κα Δ. Θωμαΐδου βρέθηκε εκεί και δήλωσε συγκινημένη: “Κάθε φορά που βρίσκομαι σε δράσεις της Ένωσης αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση ως απόγονος Καππαδοκικής οικογένειας και πλέον την ευθύνη αυτή τη χρονιά ορόσημο για την πόλη μας,το γενέθλιο 2023, να συνεργαστούμε προκειμένου να αποτίσουμε το φόρο τιμής που οφείλουμε στους Καππαδόκες, αλλά και σε όλους τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας που μεγαλούργησαν στον τόπο μας.
Εύχομαι στην πρόεδρο Κυριακή Μπρόλιου και σε όλα τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν να διασώζουν και να διαδίδουν τον πνευματικό πλούτο από τη γη της Καππαδοκίας που λαμπρύνει τον ελληνικό πολιτισμό και την μακραίωνη ιστορία της Νέας Ιωνίας μας.”
Ακόμη, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στον Περισσό για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ως Δημοτική αρχή στηρίζουμε κάθε συλλογική προσπάθεια ενός σωματείου με σπουδαίο κοινωνικό έργο και σημαντική προσφορά στους συνανθρώπους μας τόσο της πόλης μας, όσο ευρύτερα του βορείου τομέα της Αττικής. Οι συνάνθρωποί μας, έχουν την ανάγκη τόσο ενημερωτικών ημερίδων για την πρόληψη του καρκίνου, αλλά και δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, ειδικότερα όμως οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο Δήμος μας υλοποιεί διάφορες δράσεις προκειμένου να θεμελιώσει πολιτικές πρόληψης στον τομέα της υγείας και να βελτιώσει γενικότερα την υγεία των συμπολιτών μας. Προς την κατεύθυνση αυτή, συνεργαζόμαστε και με το Παράρτημα και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ