Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Το Μήνυμα του Διευθυντή του 4ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, κ. Δημητρίου Ταγκαλάκη, προς τους μαθητές του

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγαπητοί μαθητές,

τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό που ελήφθησαν από τις αρμόδιες Αρχές, οδήγησαν στο κλείσιμο των σχολείων. Αυτή η κατάσταση που βιώνουμε είναι μια περιστασιακή κρίση, η οποία επηρεάζει όχι μόνο τον καθένα από εμάς αλλά την παγκόσμια κοινότητα. Επειδή χάνεται η αίσθηση ασφάλειας, σταθερότητας και ελέγχου της κατάστασης προκαλείται μια αποδιοργάνωση της ζωής μας. Όμως οι κρίσεις είναι μέρος της ζωής μας και πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε.

Κρατάμε την αισιοδοξία μας ότι σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ανθεκτικοί σε άσχημες καταστάσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίες βρίσκονται αναρτημένες και στην ιστοσελίδα μας.

Η πιο σημαντική οδηγία που πρέπει ευλαβικά να τηρήσουμε ,ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας και τους συνανθρώπους μας είναι : ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Αξιοποιήστε αυτόν τον χρόνο έξυπνα κάνοντας επαναλήψεις, λύνοντας ασκήσεις ή άλλες εργασίες που έχετε κάνει ήδη με τους καθηγητές σας.

Προσπαθήστε μόνοι σας να τις λύσετε και μετά ελέγξτε. Αν είναι λάθος προσπαθήστε να εντοπίσετε που το έχετε κάνει. Αυτός ο χρόνος, τον οποίο με τους κανονικούς ρυθμούς δεν είχατε, αν αξιοποιηθεί σωστά σίγουρα θα βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξη σας.

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου που φέτος θα δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις πρέπει και αυτοί να προσπαθήσουν να μην αποδιοργανωθούν, να φροντίσουν να διαχειριστούν το άγχος τους και να σκέφτονται ότι όλοι οι συνυποψήφιοί τους περνούν την ίδια δοκιμασία.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ να μην επιτρέψετε στο στρες να σας νικήσει. Είμαστε και εμείς και οι δικοί σας κοντά σας. Να κάνετε θετικές σκέψεις.

Σε λίγους μήνες θα είστε φοιτητές και φοιτήτριες. Αγαπητοί μαθητές, σας παρακαλώ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Δεν χάνουμε την αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν χάνουμε το χαμόγελό μας. Θερμούς χαιρετισμούς στις οικογένειές σας.

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Ταγκαλάκης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ