Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας: Πρόσκληση σε σύσκεψη την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε σύσκεψη με αφορμή την κινητοποίηση της 8ης Οκτώβρη καλεί τους συνταξιούχους ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας.

Όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση:

“Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ένας συνταξιούχος να μείνει μόνος του απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζοντας το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, διαλύει την δημόσια υγεία και πρόνοια, τσακίζει το εισόδημα μας, την ζωή την δική μας αλλά και των οικογενειών μας για να διασφαλιστούν τα κέρδη μιας χούφτας μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο εμπόριο, στην ενέργεια, την ιδιωτική υγεία και αλλού.

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ένας συνταξιούχος να παγώσει το χειμώνα, να μείνει χωρίς ρεύμα, χωρίς γιατρούς και χωρίς τα βασικά ήδη που χρειάζεται για την επιβίωση του.

Οργανώνουμε την απάντηση μας και καλούμε τα μέλη του σωματείου αλλά και όλους τους συνταξιούχους της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών σε πλατιά σύσκεψη, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 17.30, για να συζητήσουμε και οργανώσουμε την δράση μας μπροστά στην πανελλαδική πανσυνταξιουχική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στην Καλογρέζα, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως, κάτω από την πλατεία Αγίας Ελευθερίας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ