Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σε φιλικό κλίμα έκοψε την πίτα της η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Φ.Ε.Ν.Ι.) στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Ν. Ιωνίας (Ο.Τ. 150).

Ήταν μια φιλόξενη βραδιά για τα μέλη και τους φίλους της, που έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν πολλά φιλοζωικά θέματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, γνώρισε παράλληλα με το κόψιμο της πίτας, σε πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και επικεφαλής συλλόγων & οργανισμών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των αδέσποτων στην πόλη, αλλά και γενικότερα.

Η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., Στέλλα Κόκοτζη, τόνισε ότι: « τα τελευταία 20 χρόνια έγινε μεγάλος αγώνας ώστε να μειωθούν τα αδέσποτα, να βρουν στέγη, να εμβολιαστούν και τόσα άλλα. Σε συνεργασία με όλες τις διοικήσεις του Δήμου Νέας Ιωνίας. Παρόλα αυτά το πρόβλημα με τις δηλητηριάσεις από ανεύθυνους πολίτες, με εγκληματική στάση και νοοτροπία, δεν μπόρεσε να λυθεί παρά την αυστηρότητα του νόμου. Αγωνιζόμαστε για κάθε αδέσποτο, για να έχει μια καλύτερη τύχη μέσα στην τοπική κοινωνία μας, κάτι που θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τρόπο και στο μέλλον. Θέλουμε τη βοήθεια όλων για να έχουμε το καλύτερο και το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα.»

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Γκέλυ Σακαλόγλου, αναπληρώτρια Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Μανούρης, δημοτικός σύμβουλος & επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Χρήστος Κανλής, δημοτικός σύμβουλος & επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», Βασίλης Χριστοδούλου, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος & επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», Ελένη Γρίβα, δημοτική σύμβουλος & Πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ, Όλγα Κατημερτζή, πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασιλική Μελέτη, εκπρόσωπος από το «ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ», Έρρικα Βλαχαντώνη, Πρόεδρος του «Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού» (ΕΟΠΠΕΠ) Γιάννης Βέλλης, Ειδικός Γραμματέας της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», Κώστας Εξαδάκτυλος, από την «ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», Χρήστος Μακαρώνης, όπου και παρουσίασε την εκδήλωση.

 

 

 

 

Όλοι δήλωσαν ότι περιμένουν με προσμονή την επόμενη εκδήλωση της «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» (Φ.Ε.Ν.Ι.), ευχαριστώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Στέλλα Κόκοτζη, για την προσφορά τους στην προστασία για τα αδέσποτα και την ωραία βραδιά που πρόσφεραν με το κόψιμο της πίτας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ