Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Π. Μανούρης: “Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης εμφανίζει το Κλειστό Στάδιο της Νέας Ιωνίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριτική στη δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας σχετικά με τη διαχείριση του Κλειστού Σταδίου της πόλης ασκεί με ανακοίνωσή του επικεφαλής της παράταξης Π. Μανούρης.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά: “Παραμελημένο και εγκαταλελειμμένο στην τύχη του μοιάζει το Κλειστό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, παρά το γεγονός ότι είναι η σημαντικότερη  κλειστή αθλητική υποδομή της πόλης.”

Επιπλέον ο ίδιος επισημαίνει πως το Κλειστό Στάδιο “μετράει ήδη δέκα τουλάχιστον χρόνια χωρίς να έχει βαφτεί ούτε τοίχος στο εσωτερικό του, ενώ η εξωτερική τοιχοποιία είναι έρμαιο κακόγουστων συνθημάτων, που βρωμίζουν τους χώρους”, αντιπαραβάλλοντάς το με το γεγονός ότι η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει σε τέτοιου είδους εργασίες σε άλλα σημεία της πόλης.

Τέλος, σημειώνεται από τον ίδιο πως “σχετική ερώτηση για το θέμα αυτό κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 14/12/2020 ο Σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Σωτήριος Σκευοφύλαξ που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες που πιστοποιούν την σημερινή εικόνα του χώρου, ο οποίος σημειωτέον βρίσκεται δίπλα σε σχολικό συγκρότημα της πόλης.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ