Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης παιδιών στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εφαρμόζει “Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης” μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται στους εργαζόμενους γονείς  αλλά και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά, συνευρισκόμενα με φίλους  και συμμαθητές τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό και στελεχώνεται από ειδικότητες όπως παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, γυμναστές,  θεατρολόγους, μουσικούς  κτλ, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, μουσική και πολλά ομαδικά παιχνίδια. Επίσης, πραγματοποιείται μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών κυρίως σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν σε θέματα όπως η διαχείριση του νερού, η ανακύκλωση, πρόληψη και διαχείριση απορριμμάτων, η εξοικονόμηση ενέργειας κ.ά.

Η υποβολή της αίτησης φέτος για πρώτη φορά γίνεται ηλεκτρονικά  μέσω πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του Δήμου:  https://neaionia.gr

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί και για τις 3 περιόδους στις 27/05/2024 έως τις 07/06/2024.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ