Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Περιοδεία του Κ. Παπαδάκη, ευρωβουλευτού του ΚΚΕ, στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με κλιμάκιο της ΤΟ ΒΔ Αθήνας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Κώστας Παπαδάκης μίλησε με δεκάδες εργαζομένους στο γκαράζ του Δήμου Νέας Ιωνίας, όπως και με τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο. Κάλεσε του εργαζόμενους να καταδικάσουν την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική των κομμάτων του ευρωμονόδρου, που φέρνει την ακρίβεια, τους μισθούς πείνας, τις 13 ώρες εργασίας την ημέρα, υποβαθμίζει και ιδιωτικοποιεί τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας για τον λαό, την ώρα που δίνει πακτωλό δισεκατομμυρίων για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και δαπανά 500.000 ευρώ την ημέρα για τη συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια της ΕΕ στη Μέση Ανατολή.

Επιπροσθέτως, κάλεσε πλατιά του εργαζόμενους να δώσουν δύναμη και να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, “γιατί το ΚΚΕ καταθέτει αυτήν δύναμη στους αγώνες για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Κώστα Παπαδάκη επισκέφθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και τον 1ο Δημοτικό ΠαιδικόΒρεφικό Σταθμό, όπου και συνομίλησαν με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ο Κώστας Παπαδάκης ανέδειξε τα τεράστια προβλήματα στη σχολική στέγη στα σχολεία της περιοχής, την έλλειψη βρεφονηπιακών σταθμών από ολόκληρες συνοικίες του δήμου, όπως της Καλογρέζας και τόνισε πως το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες των γονιών και των εκπαιδευτικών στην περιοχή, έχει κάνει ερωτήσεις στη Βουλή και αντίστοιχες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, προέτρεψε το εκπαιδευτικό προσωπικό να βγάλει συμπεράσματα από την αντεκπαιδευτική πολιτική των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων που οδηγεί στην υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου, στην ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, “που είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για Δημόσια Δωρεάν Εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ