Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Παρουσίαση βιβλίου “Φύγετε γιατί έρχονται” στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Μαστροδήμου, «Φύγετε γιατί έρχονται».

Με τον συντονισμό του Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάση Χρήστου, το βιβλίο προλόγισαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης, Λουκάς Χριστοδούλου, η εκπρόσωπος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης για τη Βοιωτία Διαχρονικά, Τέτα Γολεμάτη, και η εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, Αλεξάνδρα Σάντα.

Μίλησαν οι: Γιώργος Ζωγράφος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Γιώργος Λακόπουλος, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, Γιώργος Σιακαντάρης, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας – Συγγραφέας, Χριστίνα Σταμούλη, Δικηγόρος – Διαχειριστής Αρχείου Ι. Σταμούλη και ο Θανάσης Χρήστου.

Η συγκινητική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το χαιρετισμό του Γιώργου Μαστροδήμου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και όσους συνέδραμαν στην έκδοση, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που γέμισαν την αίθουσα.

Την παρουσίαση τίμησαν οι πρώην Υπουργοί Τρύφωνας Αλεξιάδης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κατερίνα Μπατζελή, ο Βουλευτής Παύλος Χρηστίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ