Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

«Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» έρχονται στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» θα φιλοξενήσει το Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, έναντι ΗΣΑΠ) το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00π.μ.

Η διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση, αφορά την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας και διοργανώνεται από το Δήμο Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» με ελεύθερη είσοδο.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική!

Κεντρικός ήρωας ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά, με ευφάνταστους τρόπους και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

Στόχος της θεατρικής παράστασης είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ