Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ορκίστηκε η πρώτη γυναίκα δήμαρχος της Νέας Ιωνίας, κα Δέσποινα Θωμαϊδου

Δημοσιεύθηκε

στις

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, της θρησκευτικής, της οικονομικής, της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019 στο προαύλιο χώρο προαύλιο χώρο του Παναιτωλίου, η τελετή ορκωμοσίας της Δημάρχου κας Δέσποινας Θωμαΐδου και του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας.

Στο σύντομο χαιρετισμό η κα Θωμαϊδου της τόνισε: «Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξετε την προσπάθειά μας για μια πόλη αντάξια της ιστορικής της διαδρομής και των προκλήσεων του μέλλοντος. Μαζί μπορούμε και μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια, να διαμορφώσουμε το μέλλον μας κάθε ημέρα, και κάθε στιγμή. Σταθείτε δίπλα μας, και θα φέρουμε στην πόλη μας την μεγάλη αλλαγή που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Γιατί όταν στεκόμαστε μαζί, ενωμένοι, δίπλα και μαζί με τον πολίτη, με πίστη στις αξίες και τις ιδέες μας, δεν υπάρχει κανείς και τίποτε που να μπορεί να μας γυρίσει πίσω».

Η τελετή ορκωμοσίας είχε έντονο συμβολικό και ιστορικό χαρακτήρα, καθώς παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του Παναιτωλίου εξελίσσονταν έκθεση φωτογραφίας με θέμα «1929-2019: 90 χρόνια δημοτικές εκλογές» από το αρχείο του Λουκά Χριστοδούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ