Ορκίστηκαν οι νέοι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Νέας Ιωνίας

0

Τους νέους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Νέας Ιωνίας, επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, όρκισε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, η Δήμαρχος κα. Δέσποινα Θωμαΐδου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία συγγενών και φίλων των ορκισθέντων.

Πρόκειται για τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, με ειδικότητα εργάτες καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων, ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες αυτοκινήτων και χειριστών μηχανημάτων έργου.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία η Δήμαρχος αφού καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους, ζήτησε από όλους να εργαστούν με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στον πολίτη, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες που θα κληθούν να παρέχουν είναι σημαντικές και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Στην ορκωμοσία παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, κα. Αγγελική Σακκαλόγλου και ο Διευθυντής της υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κατσορίδας, οι οποίοι ενημέρωσαν τους νέους υπαλλήλους και έθεσαν το πλαίσιο συνεργασίας τους.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.