Κοινωνία
Με το μπλε φως των Ηνωμένων Εθνών φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας θέλοντας να μεταφέρει το μήνυμα της συναδέλφωσης, της ειρήνης, της άρσης των διακρίσεων και της κοινής προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον, συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών «Φωτίζουμε την Ευρώπη με το Μπλε των Ηνωμένων Εθνών».
Η συγκεκριμένη συμβολική πρωτοβουλία υπηρετεί τις στοχεύσεις του Δικτύου SDG 17 Greece, του οποίου ιδρυτικό μέλος αποτελεί η ΚΕΔΕ, η οποία αποφάσισε η ελληνική αυτοδιοίκηση να αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΗΕ με τους Δήμους να φωταγωγούν το βράδυ του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου τα δημαρχιακά τους μέγαρα ή άλλα εμβληματικά μνημεία και σημεία των πόλεών τους με το μπλε φως των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποδέχθηκε την πρόσκληση αυτή, με το Δημαρχείο της πόλης να φωταγωγείται με μπλε χρώμα μεταφέροντας συμβολικά το πανανθρώπινο μήνυμα των Ηνωμένων Εθνών για έναν κόσμο που θα προάγει την κοινωνική πρόοδο και ευημερία για όλους.
-
Ειδήσεις4 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Αγίας Βαρβάρας3 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης4 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018