Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

«Μεταμορφώνονται» τα σχολεία του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται, εν μέσω του καλοκαιριού, οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης σε σχολικές μονάδες του Δήμου Νέας Ιωνίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Με γνώμονα τη βελτίωση και την αισθητική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα συνεργεία του Δήμου προχωρούν σε εκτεταμένες συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και αύλειων χώρων προκειμένου να διαμορφώσουν ένα μεταμορφωμένο, σύγχρονο και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον που θα υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά τους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μας φίλους.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε σχετικά: «Μετά από πολλά χρόνια τα σχολεία της πόλης μας μεταμορφώνονται σε ζωντανούς, καθαρούς και αξιοπρεπείς χώρους εκπαίδευσης με την πολύτιμη συμβολή των υπαλλήλων μας στη Τεχνική Υπηρεσία, το Τμήμα Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές, πάντοτε σε συνεργασία με τους Διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων. Συνεχίζουμε, ως δημοτική αρχή, έχοντας άμεση προτεραιότητά μας να παρέχουμε ένα περιβάλλον φιλόξενο, ασφαλές, ελκυστικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ