Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μεγάλη ένταση στο Δ.Σ. Ν.Ιωνίας για τις εργασίες επί της οδού Πάρσης [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Δ.Σ. N. Ιωνίας (9/1) μεταξύ της Δημάρχου κας Θωμαΐδου και του δημοτικού συμβούλου κ. Χριστοδούλου σχετικά με τις εργασίες που γίνονται επί της οδού Πάρσης.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Δ.Σ. Ν Ιωνίας όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” έθεσε ερώτηση σχετικά τις εργασίες που γίνονται επί της οδού της οδού Πάρσης, οι οποίες όπως ανέφερε έχουν προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή, καθώς έχουν κλείσει τις προσόψεις των τοπικών επιχειρήσεων, ζητώντας παράλληλα να υπάρξει για τα συγκεκριμένα μαγαζιά κάποια μέριμνα στα δημοτικά τέλη.

Η Δήμαρχος αναφερόμενη στις εργασίες που γίνονται στην περιοχή ενημέρωσε ότι “το συγκεκριμένο έργο είναι της Περιφέρειας και δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχει ολοκληρωθεί το ένα κομμάτι που αφορά τον αγωγό των ομβρίων και εκκρεμεί το κομμάτι του αγωγού της αποχέτευσης. Θα χρειαστεί τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα. Δυστυχώς θα κλείσει όλη η οδός Πάρσης ακόμα και το κομμάτι στην συμβολή με την οδό Βάρναλη μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο. Οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει καθόλου και συνεχίζονται κανονικά.” 

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Χριστοδούλου κατηγόρησε ευθέως την Δήμαρχο ότι ψεύδεται σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του έργου, καθώς στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι ο χρόνος αποπεράτωσης του είναι 4-6 εβδομάδες.

Στην συνέχεια επικράτησε μεγάλη ένταση στο Δ.Σ., με τους τόνους να ανεβαίνουν και από τις δύο πλευρές, κάτι που οδήγησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κουλούρη να διακόψει την συνεδρίαση για μερικά λεπτά προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Μάλιστα, η κα Θωμαΐδου απείλησε ότι θα αποχωρήσει από την αίθουσα αν συνεχίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην σέβονται την Δημοτική Αρχή και να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ