Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Μαγικές στιγμές με την σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου στην πλατεία Παναιτωλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια μοναδική μουσική βραδιά χάρισε η εκπληκτική υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου στην εκδήλωση «Μελωδίες θερινής νυκτός» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στην πλατεία Παναιτωλίου, στο πλαίσιο του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022».

Η Κρίστυ Καθαρίου με «πυξίδα» το μεγάλο εύρος που διαθέτει η φωνή της, ταξίδεψε το κοινό της Νέας Ιωνίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις από το ελληνικό και παγκόσμιο πεντάγραμμο και γεμάτο κέφι και συναίσθημα.

Στην κατάμεστη πλατεία Παναιτωλίου στην Αλσούπολη, το κοινό χειροκρότησε τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου, την αφηγήτρια Σμαράγδα Αποστολάτου και τους μουσικούς, καθώς επίσης τους επαγγελματίες χορευτές από την ακαδημία χορού Γαλατσίου «Art &Style» Tάσος Λάσκαρης που πλαισίωσαν τη μουσική βραδιά χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

 

 

 

Την συναυλία προλόγισε η Αντιδήμαρχος κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, χαιρέτησε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, ενώ μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νέας Ιωνίας κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννης Κατσαγκόλης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα. Ελένη Γρίβα, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, εκπρόσωποι σωματείων και πλήθος κόσμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ