Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ιωνικός Σύνδεσμος – Επίσκεψη στο Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ιωνικός Σύνδεσμος επισκέφτηκε με χαρά ενόψει του εορτασμού του Πάσχα, το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα– Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων.

Η Γενική Γραμματέας, Φωτεινή Παπαδοπούλου, με την Ειδική Γραμματέα, Βασιλική Μελέτη και την Κοσμήτορα, Αγγελική Σαρηγιάννη, παρέδωσαν χειροποίητες λαμπάδες που επιμελήθηκαν όλες οι κυρίες του τμήματος μπατίκ, μαζί με πασχαλινά γλυκίσματα στα παιδιά του Ιδρύματος ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Εκεί τον Σύνδεσμο υποδέχτηκαν θερμά η πρόεδρος του Ιδρύματος, κα. Βασιλική Γεννηματά, ο διευθυντής, κ. Λεωνίδας Δραγουμάνος, ο προϊστάμενος, κ. Σπυρίδων Γρυλλάκης, παιδαγωγοί, εθελοντές και πολλά χαμογελαστά παιδιά.

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Ιωνικός Σύνδεσμος σε όλους για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί, που το χαρακτηρίζουν “πραγματικό λειτούργημα”.

“Εμείς ως Ιωνικός Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο τους με δράσεις, ευαισθητοποιώντας το κοινωνικό σύνολο”, αναφέρουν.

‘Έρχονται άλλωστε ημέρες αγάπης, ας είμαστε όλοι λίγο πιο αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα δίπλα στα παιδιά”, καταλήγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ