Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θλίψη στη Νέα Ιωνία: Έφυγε από τη ζωή η Κάκια Δρούτσα

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε χθες από τη ζωή η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας Κάκια Δρούτσα, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη Παναγιώτης Μανούρης ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Έφυγε πριν από λίγο από κοντά μας ή αγαπημένη φίλη και συνεργάτης μας Κάκια Δρούτσα. Η απώλεια για εμάς είναι μεγάλη. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν τη θλίψη μας. Η Δημοτική μας Παράταξη, όλοι εμείς οι φίλοι της, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και στους αγαπημένους της. Καλό σου ταξίδι καλή μας Κάκια.”
Η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως σε μια συγκινητική ανάρτηση αναφέρει: “Κάκια μας πόσο ξαφνικά, πόσο γρήγορα, πόσο άδικα έφυγες από τη ζωή. Μία πραγματική αγωνίστρια, δεν το έβαζες ποτέ κάτω, κυνηγούσες και υλοποιούσες κάθε στόχο, προσέφερες τόσα στην οικογένειά σου, στη δουλειά, στους φίλους και στην παράταξή μας.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας Κάκια. Οι σκέψεις μας με τον Τάκη – τον «Δρούτσα» σου όπως έλεγες – και τον Σταύρο.”
Τέλος, και ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ως εξής: “Η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν. Ιωνίας Κάκια Δρούτσα έφυγε από την επάρατη νόσο χθες. Έδωσε την μάχη με γενναιότητα μέχρι το τέλος. Συλλυπητήρια στην Οικογένειά της και την ευχαριστούμε για όλη της την προσφορά όλα αυτά τα χρόνια.”
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ