Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Η ΕΡΙΟΤΕΚ ξανά στο μικροσκόπιο: Επαναπαλλοτρίωση του ακινήτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην επαναπαλλοτρίωση του ακινήτου της ΕΡΙΟΤΕΚ και τη δημιουργία σχολικών κτηρίων κατέστησε σαφή για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης.

Αυτό έγινε και στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου και την παρουσία των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με την ιδιοκτήτρια εταιρεία. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Μήτσης υποστήριξε ότι είχε προτείνει στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή τη δημιουργία Παιδικού Σταθμού ή παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο.

Ο κ. Μανούρης επεσήμανε ότι ο Δήμος δεν παραιτείται από τις αξιώσεις του, παρά τις καθυστερήσεις και παλινωδίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, που οδήγησαν την υπόθεση στο σημερινό αδιέξοδο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση των εξαγγελιών του με τη σύναψη δανείου ώστε να καταστεί εφικτή η απαλλοτρίωση και να δοθεί αυτός ο χώρος στους δημότες», είπε ο δήμαρχος.

Στο ίδιο πλαίσιο, κινήθηκαν και οι επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων του Δήμου.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κλείνοντας τη συζήτηση, επισήμανε προς τον κ. Μήτση ότι ο Δήμος είναι πρόθυμος να συζητήσει οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα ολοκληρωμένη πρότασή του αν αυτή αφορά στη δημιουργία σχολείου με χρηματοδότηση από τον ίδιο. Εάν υπάρξει τέτοια πρόταση και θεωρηθεί συμφέρουσα για τον Δήμο, δήμαρχος θα την φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ