Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δολοφονία υδραυλικού στη Νέα Ιωνία: Παραδόθηκε ένας 33χρονος

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου συνελήφθη στην Κυψέλη ακόμα ένας εκ των δραστών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 40χρονου υδραυλικού.

Υπενθυμίζεται ότι επτά εντάλματα σύλληψης για την φονική συμπλοκή με θύμα τον υδραυλικό, είχαν εκδοθεί στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Πώς έγινε το φονικό και η μοιραία συνάντηση

Από την έρευνα των αρχών δεν έχει προκύψει καμία σχέση της αιματηρής συμπλοκής με την επίθεση σε βάρος του ανήλικου γιού του ιδιοκτήτη της καφετέριας. Σύμφωνα με πληροφορίες φίλος του ιδιοκτήτη είχε καλέσει στην επιχείρηση μέλη της ομάδας για να εντοπίσουν τους δράστες, αλβανικής καταγωγής, που επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο το γιό του φίλου του.

Η ομάδα μπήκε στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς τα VIP τραπέζια. Μέλη της μαφίας συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη και κατά την αποχώρησή τους συναντήθηκαν με μέλη αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρχικά ξεκίνησε ένας έντονος καυγάς και απειλές στην αλβανική γλώσσα και στη συνέχεια βγήκαν τα όπλα από τους «Lions» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος υδραυλικός που βρισκόταν μέσα στο μαγαζί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ