Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διασκέδαση με άρωμα Χριστουγέννων για τα παιδιά της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη μαγική χριστουγεννιάτικη εμπειρία έζησαν οι μικροί φίλοι της Νέας Ιωνίας στον ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας» που άνοιξε τις πύλες του μετά από αρκετούς μήνες για «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».

Ο «Αστέρας» ντύθηκε στα γιορτινά του για να υποδεχθεί τα«αστέρια», τα παιδιά της Νέας Ιωνίας, σε μια ακόμη αξέχαστη εορταστική εκδήλωση η οποία με ένα κουκλοθέατρο, μετέφερε στο χιονισμένο Λονδίνο του 19ου αιώνα αναβιώνοντας την ιστορία του παράξενου και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ του Κάρολου Ντίκενς.
Τα παιδιά γέμισαν τον Κινηματογράφο, συμμετείχαν στην παράσταση και έφυγαν με δώρα και τις καλύτερες εντυπώσεις από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Νέα Ιωνίας.
Ακόμη, μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά της πόλης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) με την εκδήλωση «Dance and Games Motivation» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) στην πλατεία Σημηριώτη.
Μικρά και μεγάλα παιδιά όλων των ηλικιών ενώθηκαν σε αγαπημένα παιχνίδια, ζωγράφισαν πολύχρωμα μπαλόνια και συμμετείχαν σε χορογραφίες διασκεδάζοντας και δίνοντας μια εορταστική ατμόσφαιρα στη πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Ιωνίας.
Το νέο πρόγραμμα «Dance Passion» του Ο.Π.Α.Ν. υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου Παναγιώτας Κολοκυθά αφορά τους μικρούς μας φίλους που συμμετέχουν σε ένα ανεπανάληπτο χορευτικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της κίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ