«Δημιουργία Αλληλεγγύη»: «Να τεθεί θέμα στο Δ.Σ. η χρηματοδότηση των εργασιών στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας»

0

Η δημοτική παράταξη της Νέας Ιωνίας ζητά από τη Δημοτική Αρχή να συμπεριληφθεί το θέμα της χρηματοδότησης των εργασιών στο Δημαρχείο στο επόμενο Τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά η επιστολή της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη»:

«Κατόπιν της αρνήσεως να απαντήσετε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, θεωρώντας το ζήτημα μείζον, θέλουμε να συμπεριληφθεί στα θέματα του αμέσως επομένου Τακτικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αφορμή τις εργασίες που συνεχίζονται εντός, αλλά και εκτός του Δημαρχείου, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε από ποιο πρόγραμμα προέρχεται η χρηματοδότηση.

Σε περίπτωση που τα χρήματα είναι από την Σ.Α.Τ.Α όπως και σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να μας γνωρίσετε τους κωδικούς του προϋπολογισμού από τους οποίους θα καταβληθεί το ποσό καθώς και τις διαδικασίες ανάθεσης της εργολαβίας όπως και την σύμβαση με τον η τους εργολάβους καθώς και τον χρόνο της αποπεράτωσης των εργασιών. Παρακαλούμε η απάντηση να δοθεί μέχρι Παρασκευή 7/2/2020.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χριστοδούλου Βασιλ., Καναβός Μιλ.,

Τσομπάνογλου Φωτ., Λάμπρου Χαρ., Λαζαρίδης Ι., Κλάρα Αναστ., Παπαμαργαρίτης Ευθ., Σκευοφύλαξ Σωτ., Αναμουρλόγλου Χρ., Τσιακαλάκης Γεωρ., Αγγελακοπούλου Αναστ., Στέφας Γεώργ., Ναϊσίδου Σοφ. Κουλουριώτη Μαρ.Ελισαβ.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.