Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γκέλα για τη Νέα Ιωνία που της στέρησε την κορυφή και τον προπονητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου – Ανέλαβε νέος προπονητής

Την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή έχασε η Νέα Ιωνία, που δεν μπόρεσε να διασπάσει την μαζική άμυνα του Αστέρα Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες έτσι να μένουν στο 0-0.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας μετά την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου, της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, έχει πλέον 29 βαθμούς και ο Αστέρας έχει 13.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπακόλας, Φραντζέσκος (46′ Νησαριώτης), Μπάστας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Ντούνης (72′ Καλογερής), Κομνηνός, Παπαδόπουλος, Γκρόσιος (69′ Μπανιάς), Ντιρμίσι, Χαματάι (46′ Ούτσικας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Σαμοΐλης, Καλκάνης, Ξανθόπουλος (85′ Ριζάς), Βάσιλας, Καρακάσης, Τσιγαρίδας Δ., Τσιγαρίδας Σ., Τσάκαλος, Μεντί, Τζίγκος (52′ Ρουπακιάς), Τζοβάρας.

 

Νέος προπονητής στη Νέα Ιωνία

Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Ζωγράφου η διοίκηση της Νέας Ιωνίας αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας σε νέο προπονητή και έτσι ανέλαβε καθήκοντα ο Γιώργος Τσαμόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Ιωνίας έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Νέας Ιωνίας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Τσαμόπουλο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ