Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Αλλαγές με θετικό πρόσημο στον Δήμο Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσια κατάληξη είχε η παρέμβαση του δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη, να επιστρέψει το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον Δήμο, καθώς η λειτουργία του είχε σταματήσει στις αρχές της χρονιάς.

Από την Τετάρτη 15 Μαΐου το φαρμακείο ξανάνοιξε τις πόρτες του στην Αλ. Παναγούλη, ώστε να εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους της περιοχής. Το υπουργείο Υγείας αναίρεσε την παύση της λειτουργίας του και έτσι μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών, που έπρεπε να μεταφερθούν στην Αγία Παρασκευή για τα φάρμακά τους. Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο Δήμος είχε φροντίσει για τη μεταφορά των δημοτών με δικά του μεταφορικά μέσα.

Ο δήμαρχος, κ. Μανούρης, δήλωσε σχετικά ότι «το κλείσιμο του φαρμακείου ήταν ένα από τα πρώτα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας. Εκφράσαμε αμέσως την αντίθεση μας με αυτήν την απόφαση. Δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα, μίλησα ο ίδιος με τον νέο τότε Υπουργό Υγεία, κ. Γεωργιάδη, και κάναμε συνεχώς όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε σήμερα να βρίσκεται και πάλι στην πόλη μας και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες. Τα καταφέραμε. Αυτή η δημοτική αρχή φέρνει αποτελέσματα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ