Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σχολικά και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Αρχαίας Ολυμπίας από το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απέστειλε σχολικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου που συνόδευσε την αποστολή των ειδών αποτελούταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδείας, Βασιλική Καραβία, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Φελλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Θανάση Μελίστα. Την αντιπροσωπεία του Δήμου υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιος Γεωργιόπουλος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ρόη Αντωνοπούλου.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιος Γεωργιόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Ευθυμίου την ίδια ημέρα, τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη αλληλεγγύη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και των πολιτών του προς τους πολίτες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

 

 

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Στείλαμε στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σχολικά είδη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τους συνδημότες μου για την προσφορά και την αλληλεγγύη που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να στηρίξουν τους πληγέντες, αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας και τους συνεργάτες μου που ακούραστα βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, τόσο την περίοδο των πυρκαγιών, όσο και το επόμενο διάστημα με την αποστολή των ειδών στις πληγείσες περιοχές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ