Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Συνεχίζονται με επιτυχία τα «Ταύρεια 2022»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι εκδηλώσεις των Ταυρείων-Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2022 συνεχίζονται την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, με δύο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο:

  • Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, στην Αίθ. Δημοτικού Συμβουλίου, στις 19.00.: Παρουσίαση του ποιητικού έργου του Γεράσιμου Τζιβρά, χειρουργού/ποιητή/μουσικού με το βιβλίο του «ΣΟΥ ΜΙΛΩ» και με δέκα μελοποιημένα ποιήματα σε οπτικοακουστική παρουσίαση.

O Γεράσιμος Τζιβράς είναι ένας σημαντικός επιστήμονας που σπούδασε στην πατρίδα, αναδείχθηκε στο εξωτερικό, αλλά δεν ξέχασε τον τόπο καταγωγής του. Καλούμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας σε μία όμορφη εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστεί το ποιητικό του έργο με συνοδεία απαγγελίας μελοποιημένων ποιημάτων και οπτικοακουστικής παρουσίασης.

  • Πλ. Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως, Ταύρος, 20.30 μ.μ.: Συναυλία με τον Πάνο Μπούσαλη σε ένα αφιέρωμα στον Λίνο Κόκοτο με «αντιπολεμικά» και έντεχνα λαϊκά τραγούδια.

Μία όμορφη μουσική βραδιά γεμάτη νοσταλγία θα απολαύσουν οι θεατές στη συναυλία με τον Πάνο Μπούσαλη. Μία συναυλία αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη Λίνο Κόκοτο, έναν από τους γνωστότερους εκπροσώπους του «Νέου Κύματος».

Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ