Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Συνεχίζεται το Μαθητικό Φεστιβάλ στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζει με τις εκδηλώσεις των σχολείων και τις παράλληλες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τους μικρούς μαθητές. Τη σκυτάλη αυτή την εβδομάδα παίρνουν τα Γυμνάσια του Μοσχάτου, που έχουν ετοιμάσει αξιόλογα θεατρικά δρώμενα στο πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19.00, το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση: «Το μεγάλο μας τσίρκο», με τη συμμετοχή των μαθητών και από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου.

Tην Πέμπτη 23 Μαΐου, στις 19.00, το 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρουσιάζει τις «Ιστορίες Αγάπης». Μια σπονδυλωτή πολυθεματική παράσταση για τις εκφάνσεις της αγάπης και τις ποιότητες που αυτή δημιουργεί στη ζωή των ανθρώπων. Για την παράσταση έχουν συνεργαστεί μέλη από το Σύλλογο καθηγητών και μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 19.00, το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση: «Μάθε τέχνη και…άστηνε». Πρόκειται για θεατρικά δρώμενα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο τις εκθέσεις εικαστικών και τεχνολογίας από τα σχολεία του Ταύρου και τους Συλλόγους Γονέων, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου, στον Ταύρο, στις 19.00, στο αμφιθέατρο θα παρουσιαστεί η παράσταση χορού από το χορευτικό τμήμα μπαλέτου-μοντέρνου χορού του Ταύρου «Aladdin».  Η γνωστή παραγωγή της Disney θα ζωντανέψει μοναδικά στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας», Αγ. Σοφίας 16, με τη συμμετοχή των παιδιών από τα χορευτικά τμήματα και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους, της κας Ευαγγελίας Καλαβρυτινού.

Κι ενώ τα δύο αμφιθέατρά μας θα φιλοξενούν τις παραστάσεις των παιδιών, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία στήνουν τη δική τους έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, καθώς το φεστιβάλ συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος Ιουνίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ