Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Συμμετοχικό σεμινάριο στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής-ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής διοργανώνει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον συμμετοχικό εργαστήριο (participatory workshop) για τους πολίτες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην αιθ. Δημοτικού Συμβουλίου, στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).

ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΪΟΥ 2024, από τις 18.00-20.30Έμφυλη Βία στην ΕΕ: Προβληματισμοί και Προτάσεις από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Ομιλήτριες στο σεμινάριο είναι  η Αντωνία Τσιριγώτη, ψυχολόγος και συνιδρύτρια στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας και η Σοφία Μπεκατώρου, ιστιοπλόος/αθλήτρια, Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας/Ολυμπιονίκης. Συντονίστρια είναι η Χριστίνα Γαλανοπούλου, δημοσιογράφος με ειδίκευση σε θέματα φύλου.

Μέλη αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για το ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα της έμφυλης βίας στη χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να καταθέσουν απόψεις και προτάσεις, να ενημερωθούν και να συμβάλλουν στις προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο συμμετοχικό εργαστήριο, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας της φόρμα συμμετοχής πατώντας στο παρακάτω λινκ: https://forms.gle/AQBDedJMJcPNphtm8

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ