Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο το απόγευμα, το πάρκο στο «Τρίγωνο» πλησίον των π. Σφαγείων στον Ταύρο γέμισε από κατοίκους κάθε ηλικίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, να παραβρεθούν σε μία όμορφη εκδήλωση. Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με τον ξυλοπόδαρο και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχε ετοιμάσει ο Δήμος, ενώ οι συνοδοί τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στον καλαίσθητο χώρο του πάρκου.

Το έργο της ανάπλασης του πάρκου υλοποιήθηκε με μέριμνα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ». Η παρέμβαση στην περιοχή, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, έχει περιβαλλοντικό πρόσημο αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν ανακλούν τη θερμότητα και το φως, συντελούν στη μείωση της επιφανειακής θερμοκρασίας του χώρου και διαμορφώνουν ευνοϊκό μικροκλίμα.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εργασίας, κος Βασίλης Σπανάκης, ο Βουλευτής και π. Υπουργός Εσωτερικών, κος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο πάρκο του Τριγώνου. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο χώρο με πολλές χρήσεις και περιβαλλοντικό πρόσημο, ένα χώρο που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ας φροντίσουμε όλοι μαζί με σεβασμό το πάρκο αυτό, προκειμένου να μπορούμε να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να έχουμε την πόλη που μας αξίζει! Καλό Πάσχα σε όλους!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ